Wednesday , 29 September 2021

SHENGJINI NIS TE PRESE VIZITORET

Bregdetit te Shengjinit nuk i mungojne vizitoret gjate kesaj periudhe. Moti me diell dhe pushimet e fundjaves kane nxitur shume qytetare te Lezhes por edhe me gjere qe te zgjedhin kete zone bregdetare per te kaluar pak kohe. Por pavaresisht rritjes se numrit te turisteve, Shengjini ka edhe problematikat kete fillim sezoni. Mbeturinat pershkojne rrugen drejt ketij bregdeti.

Ende asnje mase nuk eshte marre per ti paraprire interesit te qytetareve per te vizituar kete zone, ndersa gjate diteve ne vijm pritet edhe nderhyrja e njesise administrative. Sipas turisteve eshte pushteti lokal eshte ende ne kohe per te nderhyre.

Fundjava e kthen Shengjinin ne nje zone te frekuentuar, me se shumti nga qytetaret e Lezhes, por ne kete zone nuk mungojne edhe vizitoret.

Lexoni dhe kete

NIS PROÇESI MESIMOR NE 41 SHKOLLAT E LEZHES

8637 nxënës nisen këtë të hënë vitin e ri shkollor në Lezhë, nga të cilët …