Wednesday , 18 September 2019

SHENJTËRIMI I NËNË TEREZËS

Në prag të përvjetorit të shenjtërimit të Nënë Terezës me 4 shtator 2016, kisha katolike Shkodër ka organizuar një aktivitet në famullinë e Shën Shtjefnit. Në këtë aktivitet merrnin pjesë fëmijët me aftësi ndryshe dhe për famullitarin e Shkodrës, Dom Vlash Palaj, është një gëzim i madh për të gjithë ne në Shqipëri kjo datë e shënuar.

Ai flet edhe për kontributin e kishës ndaj përsonave me aftësi ndryshe.

Kisha, në mënyra të ndryshme mishëron me thjeshtësi veprën heroike të Shenjtores së vet, e cila në kulmin e flijimit të vetvetes, diti të bëhej Nëna dhe mbrojtësja e atyre që ishin të varfërit e më të varfërve.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …