Saturday , 24 March 2018

SHERBIMET LOKALE: REDUKTOHEN TE ARDHURAT, RRITEN SHPENZIMET

Shrbimet kryesore vendore kane qn n qender t tyrezes se 3 t organizuar per projekt- ligjin e qeverisjes vendore t organizuar nga bashkia e Shkodres.

Grupet e interesit te cilet kane qene prezente ne kete takim kane qn kritike me kt projektligj duke e cilsuar si ndrhyrje n disa pika n kompetencat e pushtetit vendor, ndersa kane theksuar se me kete projekt- ligj te ardhurat reduktohen.

 

Konkluzionet e diskutimeve do ti prezantohen Ministrit t Shtetit pr shtjet Vendore si dhe Komisioneve Parlamentare s bashku me qndrimin e Bashkis s Shkodrs pr kt draft ligj, para miratimit t tij n Kuvendin e Shqipris.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …