Tuesday , 19 November 2019

SHËRBIMET NDAJ QYTETARËVE

Prefekti i Qarkut Shkodër, Çesk Millja ka zhvilluar këtë të mërkurë një takim në drejtorinë e shëndetit publik Shkodër. Në fjalën e tij, prefekti Millja tha se themelore është që ti shërbejmë qytetarëve dhe komunitetit.

Në këtë takim merrnin punonjës të shëndetit publik dhe drejtues të institucioneve të tjera.

Lexoni dhe kete

RESTAUROHET KISHA E “SHEN PREMTES” NE BALLDRE

Kisha e “Shën Premtes” në Balldre të Lezhës monument kulture i kategorisë së parë i …