SHËRBIMI OBSTRETIK-GJINEKOLOGJIK SHKODËR, I PASTËR NGA COVID-19

Pavarësisht se Spitali Rajonal i Shkodrës ka qenë një ndër institucionet e prekura nga Covid-19, shërbimi obstretik-gjinekologjik rezulton i pastër nga virusi. Në këtë shërbim nuk ka pasur punonjës të prekur nga koronavirusi dhe një gjë e tillë theksohet nga shefi Senad Halluni.

Halluni foli edhe për skemën e bonuseve për lindjet në këtë shërbim.

Kësisoj, situata duket e qetë në këtë repart, pavarësisht se shumë institucione janë prekur nga Covid-19 në qytetin e Shkodrës.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …