SHEZLLONET E VENDOSURA JANE TE PA LIGJSHME

Të gjitha shezllonet e vendosura deri tani janë të jashtëligjëshme, anadaj i bëjë thirrje organeve ligjzbatuese të veprojnë dhe të jenë në krahë të Bashkisë Shkodër, shprehet kështu Nënkryetari i Bashkisë Shkodër Dritan Meta në lidhje me nisjen e vendosjes së shezlloneve në plazhin e Velipojës.

Nga viti në vit në Plazhine Velipojës problemi më i madh dhe shqetësimi kryesor i pushuesve ka qenë hapsira publike e cila është uzurpuar nga shezllonet. Bashkia e Shkodrës këtë vit ende nuk ka nisur lidhjen e kontratave dhe përcaktimin e zonës e cila do ketë shezllone, ndërsa ato kanë nisur të vendosen.

Lexoni dhe kete

GJOBAT E PA PAGUARA, POLICIA RRUGORE KONTROLLE TE RREPTA

Ka një numër të madhe automjetësh nëpër rrugët e Shkodrës që kanë gjoba të pa …