Friday , 21 February 2020

SHFAQJA “3 DERRKUCET”, PREMIERE NE “MIGJENI”

Teatri “Migjeni” Shkodër po përgatitet për premieren e re, kësaj radhe vjen me një shfaqje për fëmijë e titulluar “3 Dërrkucet” dhe vjen nën regji të Merita Smaja, e cila do nis rrugëtimin e saj për fëmijët e Shkodrës këtë të dielë në ora 11:00.

Kjo shfaqje për fëmijë vjen edhe si një dhuratë për fëmijët e Shkodrës me rastin e festave të fund vitit, ndërsa do kenë mundësi ta shohin nga e diela e në vazhdim në teatrin “Migjeni”.

Lexoni dhe kete

“TURQISHTJA DHE SHQIPJA, MË SHUMË SE 4000 FJALË TË PËRBASHKËTA”

Turqishtja dhe shqipja përmbajnë më shumë se 4 mijë fjalë, shprehje dhe idioma të përbashkëta. …