Shimaj: Kemi konstatuar 35 subjekte dhe 50 punetore te parregjistruar

 

Viti 2015 ka nisur pozitivisht pr inspektoriatin shteteror t puns, dhe duke e krahasuar me t njjtn priudh t nj viti m par jan regjistruar m shum subjekte pohohet nga kryeinspektori Agim Shimaj edhe pse nuk jep shifra konkrete.

Shumaj pohon se nga inspektimet e bera n terren jan konstatur 35 subjekte dhe 50 punetore te paregjistruar. Nderkohe t gjith punmarrsit mund t ankohen pr pagat, kushtet e punes apo dhe pr probleme t tjera pran inspetoriatit t puns dhe pas ankeses suaj grupet e verifikimit ne terren do te vihen ne levizje dhe do te verifikoje ankesen tuaj

Lexoni dhe kete

RRITJA E ÇMIMIT TË NAFTËS, KONFINDUSTRIA KUNDËR BALLUKUT

Konfindustria shprehet e shqetësuar lidhur me nismën e fundit të Ministres së Infrastrukturës dhe Energjisë, …