Thursday , 5 December 2019

SHIRAT SJELLIN PROBLEME NE FSHATIN KOTERR

Reshjet e shiut të diteve të fundit kanë sjellë probleme në fshatin Koterr të Njesisë Administrative të Dajçit në Lezhë. Dëmtimi i argjinatures së kanalit të ujerave të larta ka sjellë përmbytje në këtë zonë, duke shkatuar dëme të konsiderueshme në bujqësi dhe blektori. Fermeret thonë se vërshimi i ujit ka qenë i menjëhershem, duke i gjetur të papergatitur.

Fermeret e Kotrrit kërkojnë ndërhyrje për të parandaluar përmbytje të tjera në këtë zonë, pasi shirat e vjeshtes dhe dimrit mund të sjellin pasoja më të mëdha për ta.

Lexoni dhe kete

AKTIVITETET PËR JAVËN E PAVARËSISË NË SHKODËR

Bashkia Shkodër vijon aktivitetet në Javën e Pavarësisë. Kështu këtë të dielë është organizuar aktiviteti …