SHITJA E AKSIONEVE TE VLLAZNISE NIS NE PRILL

Miratimi i buxhetit 2018 i Bashkise Shkoder ka dhene sinjale pozitive edhe per lojtaret e ekipit te Vllaznise. Keshtu me 31 vota Pro, 7 Kunder dhe 1 Abstenim per klubin e Vllaznise ka kaluar shuma e akorduar prej 550 milion lekesh. Nderkohe, çeshtje e diskutuar ishte edhe privatizimi i klubit shkodran. Kryebashkiakja Voltana Ademi dhe njekohesisht presidente e Vllaznise, tha se ne muajin Prill do te nis shitja e aksioneve te klubit.

Keshtu, miratimi i buxhetit “ngroh” edhe lojtaret shkodrane, te cilet kane prej 3 muajsh e gjysem qe nuk marrin pagat e tyre.

Lexoni dhe kete

VLLAZNIA U-15 SHPALLET KAMPIONE PËR ZONËN E VERIUT

Vllaznia U-15 është kampionia e parë e shpallur për sezonin 2017-2018 në futbollin e moshave …