Shiu ne Ulqin permbyt disa zona.

Shirat e 24 oreve te fundit , ka mbuluar me ujë rrugët dhe tashmë ka përmbytur shtëpitë në disa zona të qytetit,cka ka sjelle shume probleme tek banoret e  Ulqinit. Gjendja me e renduar ka qene ne zonën Gjerana-Kodrave, ku uji ka arritur ne disa cm duke shkaktuar probleme jo vetem pergjate rruges por edhe prane banesave.

Shirat me intesitet te larte ka bere qe te gjitha të gjitha zonat e ulta të qytetit do të ndodhen nën ujë. Me te pare situate shtabi I emergjencave ka shperndare shërbimet e emergjencës në terren,  por nderhyrja e tyre ka qene mjaft e veshtire per shkak te nivelit te ujraave te cilet e kane bere te pamundur permiresimin e situates.

Si pasoje e reshjeve eshte bllokuar rruga Ulqin- Sukobin per disa ore, ndersa disa automjete jane bllokuar nga uji. Sherbimi i shpetimit me makinerit e tyre ka nxjerr disa automjete nga uji ne fshatin Pistull ku edhe ishte rruga e bllokuar. Por pervec akseve te rruges te cilat ishin bllokuar nga uji, komuna e Ulqinitka qene edhe pa energji elektrike per disa ore per shkak te defekteve. Nderprerja e reshjeve shpresohet te ndikoje pozitivisht ne permiresimin e situates.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN PA FITUES

NĂ« Ulqin kĂ«tĂ« tĂ« diele u mbajten zgjedhjet lokale pĂ«r Parlementin lokale tĂ« kĂ«tij qyteti. …