Wednesday , 19 December 2018

SHKAKU I PERMBYTJEVE NE LEZHE

Lezha, nuk ka infratrukturen e duhur për evadimin e ujera kur ka reshje të dendura shiu, ndaj dhe ndodhin përmbytje.Kështu shprehet Drejtori i Shërbimeve në Bashkinë Lezhë, Ndue Lushi, sipas të cilit në përmbytjen e një natë më parë ka ndikuar dhe mungesa e energjisë elektrike për rreth 30 minuta tek sistetimi i pompave.

Lushi shton se për ti dhënë zgjidhje përfundimtare këtij problemi, duhen investime të mëdha dhe bashkia është në tratativa me disa organizma të huaj për ti realizuar këto ndërhyrje.

Pas përmbytjeve të një natë më parë uji është larguar pa shkaktuar deme, por duket lënë pas balte dhe inerte.

Lexoni dhe kete

TV ROZAFA, LIVE NGA TIRANA NE PROTESTEN E STUDENTEVE

Ashtu siç ishte parashikuar, këtë të hënë është organizuar protesta kombëtare e studentëve në Tiranë. …