Thursday , 21 February 2019

SHKARKIMET NGA HEC-et “PERPLASIN” BASHKINE SHKODER ME QEVERINE

Shkarkimet nga hidrocentralet kane “perplasur” institucionin e Bashkise Shkoder dhe qeverine. Kryebashkiakja Ademi kerkoi nga prefekti i Qarkut Shkoder, qe informacioni per shkarkimet duhet te jepet i ri, pasi jane mbi 350 ha toka bujqesore te permbytura. Ademi theksoi se shkarkimet nga hidrocentralet nuk jane aq sa publikohen dhe nje nder masat urgjente qe duhen ndermarre eshte ndezja e pompave te stacionit te pompimit per ujin e pijshem.

Situata persa i perket motit pritet te perkeqesohet ne ditet ne vijim, prandaj edhe shkarkimet nga hidrocentralet duhet te behen ne menyre me te kontrolluar, pasi me keto ritme rrezikojne permbytje edhe banesa te zones se NenShkodres.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …