Monday , 22 January 2018

SHKODER, 1800 NXENES ULEN PER HERE TE PARE NE BANKAT E SHKOLLES

Ne diten e pare me te emocionuar se askush tjeter jane ata, vogelushet e klases se pare. Me buqeta lulesh per mesuesen e tyre te pare, te cilen do e mbajne mend gjate…Ndersa jane fjalepake.

E njejta ndjesi eshte edhe per mesuesen e tyre, e cila e cileson si pergjegjesi te madhe te kesh ne kujdestari klasat e para.

1800 nxenes ulen per here te pare ne Bankat e Shkolles te shperndare ne 96 shkolla te Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

LEVIZJE NE ADMINISTRATEN E BASHKISE LEZHE

Në Bashkinë e Lezhës kanë nisur lëvizjet e para në administratë. Paralajmërimi i bërë nga …