Sunday , 27 September 2020

Shkoder, 186 kasa fiskale ne janar

Kasat fiskale mbeten problem shqetesuaes ne qarkun Shkoder. Kete fakt e ka deklaruar Drejtori I tatim taksave Hysen Hysa I cili tha se pervec licensimit te bizneseve po punohet ehde per pajisjen e tyre me kasa, per muajn janar jane vene 186 kasa

Nderkohe Hysa beri te ditur qe funksionimi I kasave behet on line, ndaj drejtoj apel per bizneset qe qe te pajisen dhe te perdorin kasat pasi do te gjobiten

Mos funksionimi I kasave fiskale eshte nje problem I vjeter per bisneseet. Sipas Drejtorit Hysa kjo behet per te shmangur te ardhurat qe ata kane dhe taksat qe paguajne. Ndersa tashme kjo mer fund pasi perdorimi I kasave fiskale kontrollohet nga drejtoria e pergjithshme ne menyre on line.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …