Tuesday , 16 August 2022

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare.

Psikologu Fatjon Taipi thotë se në Shkodër për vitin 2020 ka pasur 13 viktima të trafikimit, ndërsa për këtë vit, deri tani janë regjistruar 7 viktima.

Deklaratat erdhën gjatë një takimi të organizuar në Shkodër, në kuadër të Ditës Evropiane kundër Trafikimit të Qënieve Njerëzore, që shënohet me 18 Tetor.

Lexoni dhe kete

TOKA BUJQESORE KTHEHET NE LANDFILL INERTESH

Ishte në emigracion dhe kur u rikthye 2 vite më parë e gjeti token bujqësore …