Monday , 25 October 2021

Shkoder, 3 raste pozitive me kancer gjiri nga 130 ekzaminime

Ndonese ka kaluar 2 jave qe nga nisja e muajit kunder kancerit te gjirit mamografia dne poliklinike duket se ka gjetur riparimin e difektit.Zedhensia e marredhenjeve me publikun prane spitalit Rajonal Besmira Haxhija drejtoj apel per grate qe te diagnostikohen.Mamografia ne poliklinike ndonese nga spitali e thene se ka disa dite qe nuk funksionon, ne fakt ajo eshte jashte funksionit prej disa muajsh ku nje pjese e saj kishte pesuar defekt. Tashme ne pjesen e mbetur te muajt tetor dhe ne vijim te spitali rajoanl Shkoder ofron 2 mamografi. 1 ne spital dhe nje ne poliklinike per te perballuar cdo kerkese per ekzaminimin e kancerit ku deri me tani ka 3 raste pozitive.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …