Thursday , 13 April 2023

SHKODËR, 79 RASTE ME KANCERIN E GJIRIT KËTË VIT

Tetori shënohet si muaji i luftës kundër kancerit të gjirit. Në 6 mujorin e parë të këtij viti janë kryer mbi 700 mamografi në Shkodër, ku 79 prej tyre kanë rezultuar pozitive.

Një shifër e tillë e lartë u bë e ditur nga vetë drejtorja e Operatorit të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, Suida Kuka. Ajo tregon se moshat më të prekura janë mbi 45 vjeçe, ndërsa i bën thirrje grave që të bëjnë mamografinë…

Ajo foli edhe për mamografinë e lëvizshme, e cila do të jetë në rajonin e veriut në gjysmën e dytë të muajit.

Lexoni dhe kete

RIKUALIFIKIMI I FASADAVE TË DISA PALLATEVE NË QYTETIN E SHKODRËS

Projekt vendimi për miratimin e financimit nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit për rikualifikimin e fasadave …