Tuesday , 16 August 2022

SHKODER, BASHKIMI I SINDIKATAVE PROTESTE TE DIELEN NE OREN 11:00

Bashkimi i sindikatave te pavarura dega Shkoder paralajmeroi te dielen protesta masive. Sindikata i beri thirrje qytetareve qe te marrin pjese ne kete tubim paqesor te dielen ne oren 11:00.

Bashkimi i sindikatave te pavarura mbeshtet greven e banoreve te permbytur teksa paralajmeron Kryeministrin se me keto reforma nuk mund te jete shqiperia pjese e bashkimit europian.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …