Monday , 26 October 2020

SHKODER, DISKUTOHET PER LIGJIN E RI TE ARSIMIT PROFESIONAL

Nga Shkodra kane nisur degjesat per projekt-ligjin e sherbimeve sociale. Perfaqesuesja e ministrise se mirqenies sociale Silva Banushi foli per perfitimet qe te rinjte kane nga ky ligj nese merr miratimin ne parlament.

Deputetja e partis demokratike Albana Vokshi n komisionin parlamentar t shrbimeve sociale i ka krkuar ministris s mirqnies sociale se far masash jan marr pr rintegrimin e azilantve q jan kthyer n Shqipri.Por ministria nuk e ka nje shifer te tille

Ndersa deputetja Mesila Doda teksa kerkoi nje shifer te sakte te nxenesve qe kane frekuentuar arsimin profesional denoi mungesen e perfaqesuesve te ministrise dhe vete ministrit Blendi Klosi.Ne diskutimet per ligjin e ri te arsimit profesional moren pjese deputete, prefekti i shkodres dhe palet e interesit.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …