Saturday , 24 March 2018

SHKODER, DYFISHOHEN KERKESAT PER TE MARRE URDHER MBROJTJE

Kerkesat e grave te dhunuara per te marre nje urdher mbrojtje ne Shkoder kane pesuar rritje. 6 mujori i ketij viti, krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare ka patur 2-fishim te kerkesave. Kancelari i gjykates se rrethit gjyqesor Shkoder Artan Dragani thote se 160 persona, ku pjesa dermuese e tyre gra  kane keruar qe te mbrohen nga dhunuesit.

Kancelari pranon se nje pjese e urdherave te mbrojtjes nuk jane zbatuar, por sipas tij Gjykata ka nderhyre duke u dhene rendesine e duhur ketyre rasteve.

Nese i referohemi shifrave vetem gjate vitit 2017 ne qarkun e Shkodres jane shenuar 2 viktima, si shkak i krimit ne familje.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …