Saturday , 17 March 2018

SHKODER- HANI I HOTI, RRUGA E VDEKJES

Shkodër- Hani I Hotit është një akset rrugore me numrin më të lartë të aksidenteve në Qarkun Shkodër. Problematika në këtë aks është shumë e madhe, e ndërsa aksidentet janë të rënda edhe me pasoja tragjike.

Tabelat me shpejtësi të lartë në zona të populluara, mungesa e mbikalimeve në gjithë këtë segment rrugor, ndricimi gjatë orëve të natës I cili mungon plotësisht, janë problem në infrastrukturen e kësaj rruge. Ndërsa lëvizja e mjeteve me shpejtësi të lartë parakalimet e gabuara janë shkaktarët kryesor të aksidenteve.

Lexoni dhe kete

VIJOJNE RRESHQITJET E DHERAVE, RREZIKOHEN DISA BANESA

Vijon shembja masive e dherave ne lagjen Varosh te Lezhes. Reshjet e shiut kane perkeqesuar …