Wednesday , 29 September 2021

SHKODER, JA AKSET PROBLEMATIKE NE KETE QARK

Autoriteti Rrugor bën publike situatën në akset rrugore ne qarkun e Shkodres pas reshjeve te shiut gjate 24 oreve te fundit. Sipasoje e reshjeve ne disa akse te ketij Qarku ka probleme, sic  jane: Shkoder – Qafë Qele, ku ka shembje të trupit te rruges. Te  Harku i Berdices, situata eshte normalizuar, qarkullimi kryhet normalisht. Ne te gjitha akset po punohet me forca dhe mjete per  pastrimin e akseve.  Qarkullimi eshte normal.

Ne akset Puke – Fushe Arrez, Fushe Arrez – Qafe Mali – Qafe Shllak, ka patur renie guresh e dherash ne rruge. Kontraktoret e akseve po punojne per pastrimin e akseve. Qarkullimi eshte normal ne keto akse. Edhe ne aksin Qafe Mali – Fierze, ka patur renie guresh e dherash, te cilat po pastrohen nga kontraktori. Ne kete aks kontraktori ka bere pastrimin e kunetave, tombinove dhe kanaleve anesore te rruges. Renie guresh e dherash ka patur edhe ne akset Qafe Laç – Koman dhe Hani i Hotit – Tamare, si pasoje e rreshjeve te nates se kaluar. Kontraktoret kane bere pastrimin e akseve dhe qarkullimi eshte normal ne keto akse.

Nderkohe ne aksin Shkoder- Theth kane nisur reshjet e debores, ndersa qarkullohet pa problem.

Lexoni dhe kete

NIS PROÇESI MESIMOR NE 41 SHKOLLAT E LEZHES

8637 nxĂ«nĂ«s nisen kĂ«tĂ« tĂ« hĂ«nĂ« vitin e ri shkollor nĂ« LezhĂ«, nga tĂ« cilĂ«t …