Wednesday , 18 September 2019

Shkoder, komuniteti rom ne qiell te hapur

Shirat e rena gjate diteve te fundit dhe ererat e stuhishme duket se kane sjelle nje jete akoma me te veshtire per komunitetin rom.

Banoret shperehen se barakat e tyre jane shkaterruar komplet nderkohe qe askush nuk ka ardhur per te pare situaten e veshtire ne te cilet ata jetojne, pervec kesaj kryetari ishoqates se romeve shprehet se jane krijuar shoqata fantazme te cilat po marrin ndihmat e romeve.

Komuniteti rom ne Shkoder prej vitesh perballet me nje gjendje mjaft te renduar ekonomike. Barakat e tyre depertojne te gjithe shiun qe bie jashte. Ndersa pushteti vendor dhe ai qendror nuk ka derguar asnje ndihme.

Lexoni dhe kete

“Aaa KUSH ASHT N’DERË” NË TEATRIN “MIGJENI” ME 11 DHE 12 SHTATOR

Mjeshtëri i Madh Sandër Ruçi rikthehet nga Amerika në Shkodër për të organizuar recitalin e …