SHKODËR, QYTETARËT NUK KANË FRIKË NGA COVID-19

Shifrat rriten në Shkodrës, ndërsa qytetarët respektojnë shumë pak masat mbrojtëse ndaj COVID 19.

Ndërsa qytetarët shprehen se nuk kanë pse të kenë frikë pasi janë të kujdeshëm, por ka edhe nga ata që kanë frikë…

Shkodra është qyteti i dytë në Shqipëri sa i përket rasteve me COVID 19.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …