Sunday , 27 September 2020

Shkoder, Regjistrohen 265 biznese ne Janar

Liçensimi I bizneseve nje realitet I veshtire per te ndryshuar ne qarkun Shkoder duket se tashme po merr rrjedhen e duhur. Vetem per muajn janar drejtoria e tatim taksave ka regjistruar 265 subjekte

Pavarsisht ketij aksesi qe drejtoria e tatim taksave ka ne qytet zonat problematike mbeten ato periferike

Nderkohe qe drejtoria e tatim-taksave punon per regjistrimin e te gjitha bizneseve, ne Shkoder ka shume nga ato qe mbyllen per shkak te krizes.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit tĂ« vogĂ«l nĂ« skemĂ«n e TVSH-sĂ« Ă«shtĂ« njĂ« …