SHKODER, RRETH 100 GJIMNAZISTE TE SHIROKES DHE ZOGAJVE PA ABONE

Ndonese jane pjese e qytetit te Shkodres, lagjet Shiroke dhe Zogaj kane nje distance prej 10 kilometer me qendren e qytetit. Rreth 100 gjimnaziste , cdo dite udhetojne me urbanin e tejmbushur per te mberritur ne shkolle.

Kete vit shkollor asnje mesues apo nxenes nuk eshte pajisur me abone per transportin urban. Ndersa nga data 1 korrik subvensionet nepermjet nje vendimi te qeverise i kane kaluar drejtorise rajonale arsimore. Prinderit nuk jane aspak te informuar per keto kalime te kompetencave, nga nje institucion ne tjetrin. Ata shprehen se nuk mund te mbajn ne shkolle femijet, e aq me teper ata prinder qe kane me shume se 1 femije ne gjimnaz.

Ndersa prej ditesh i jemi drejtuar drerjtorise arsimore rajonale per nje sqarim zyrtar, por ende nuk ka asnje pergjigje.

Lexoni dhe kete

ÇFARE NDODHI PARA PAK MINUTASH NE SHKODER? PANIK TEK QYTETARET

Lekundje te forta termeti jane ndjere para pak minutash ne Shkoder. Lekundjet u rregjistruan rreth …