Thursday , 3 December 2020

SHKODER, RRUGA E KOMANIT E AMORTIZUAR!

Edhe pse nuk ka pasur reshje shiu ne ditet e fundit, rruga e Komanit ne qytetin e Shkodres ndodhet mes gropash me uje. Kjo edhe per shkak te mungeses se kanalizimeve dhe amortizimit te kesaj rruge. Nje rruge, e cila nuk njeh nderhyrje prej vitesh dhe banoret e zones e kerkojne nje gje te tille nga pushteti lokal, pasi ne raste kur ka reshje shiu kalimi eshte teper i veshtire ne kete rruge.

Kjo rruge ndodhet prane unazes perendimore te qytetit te Shkodres, por duket se eshte lene ne harrese per tu asfaltuar.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …