Monday , 26 October 2020

SHKODER, SEKUESTROHEN 25 m STERE LENDE DRUSORE

Gjate kesaj jave jane sekuestruar 25 m stere lende drusore. Nje gje e tille u be e ditur nga shefi i Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit te Pyjeve, Mark Ndou, qe tha se material i gjetur ishte i braktisur, nderkohe qe theksoi se aksionet kane dhene efekt ne mbrojtjen e pyjeve.

Me tej, Ndou beri te ditur se ky material drusore do te shkoje ne drejtim te bashkive dhe tha se materiali i sekuestruar eshte i gjetur ne Rragam, ne breg-liqenit. Sipas Ndout, tregu ka material drusor dhe shpreson ne tenderimin e dy bashkive, te Shkodres dhe Vau Dejesit.

Aksionet e policise pyjore vijne ne kuader te aksioneve te Task-Forca, Roja e Gjelbert ne bashkepunim me policine e shtetit, ushtrine dhe Ministrine e Financave. Keto aksione jane perqendruar ne te gjithe Qarkun e Shkodres.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …