SHKODER, SEKUESTROHEN “FERRARI” E “PORSCHE” SI DHE PASURI E PALUAJTSHME

Policia e Shtetit vijon operacionin për sekuestrimin e pasurive të vendosura me veprimtari të paligjshme.
Gjatë ditës së marte me urdhër të gjykatës u bë sekuestro e pasurisë së Kacjolin Zefit, i cili sipas policisë së shtetit është i arrestuar për trafik droge në 29.11.2016.

Kacjolin Zefit i janë sekuestruar 246 m2 pasuri e paluajtshme dhe 3 automjete luksoze.
a) Apartament 78 m2 në qytetin e Shkodrës
b) Ndërtesë 100m2
c) Truall 53 m2 me 15 metra objekt,

d) 3 automjetet në pronësi të Kacjolin Zefit që janë sekuestruar
-Automjeti tip “Ferrari” me vlerë rreth 200 mijë euro,
-Automjeti tip “Porsche” me vlerë rreth 100 mijë euro,
-Automjet tip “Peugeot” me vlerë 10 mijë euro.

Lexoni dhe kete

MASAT E POLICISE PER SEZONIN TURISTIK NE LEZHE

Sezoni turistik do të shoqërohet me shtim të prezences së policisë rrugore në qytetin e …