SHKODER, TAKSAT VENDORE- RRITEN TE ARDHURAT

N muajin korrik jan kaluar pritshmrit pr vjeljen e taksave n bashkin Shkoder, kjo pohohet pr tv Rozafa nga drejtori I t ardhurave pran Bashkis Shkoder Blendi Gjylbegaj. Me tj Gjylbegaj thekson se duke e krahasuar m t njjtn priudh t nj viti m par ka psuar nj rritje prej 12 % vleja e taksave.

 

6 mujori I pare I ketij viti ka sjelle realizim plani te kenaqshem per drejtorine e te ardhurave Shkoder. Te ardhurat me te medha ne kete 6 mujor kane ardhur nga taksa e ndertimeve si dhe taksa e pastrim-gjelberimit. Nderkohe qe jane edhe 320 biznese qe rezultojne debitore. Ndersa mbyllja e bizneseve ne kete 6 mujor ka ruajtur nje konstante me 1 vit me pare. Jane rreth 150 biznese qe jane mbyllur por me te njejtin numer afersisht jane hapur edhe biznese te tjera te reja duke ruajtur nivelin e bizneseve ne Shkoder

Lexoni dhe kete

DITA E LIQENIT TE SHKODRES

E kthyer në traditë tashmë “Dita e liqenit të Shkodrës”  e cila shënon hapjen e …