Monday , 25 October 2021

SHKODER, TE MOSHUARIT I MOHOHET PENSIONI

Gani Sadiku eshte nje nga punonjesit qe vitet e punes i jane shkrumbuar gjate djegies se ish komunes Velipoje pas viteve 1990.

Per kete arsye atij i eshte dashur qe eshtjen per rikthimin e viteve te punes ta qoje ne gjykate. Teksa ka fituar si ne shkallen e pare te gjyqesorit ashtu edhe ne apel, Ganiu thote se serish ka probleme me marrjen e rregullt te pensionit.

Sot Gani Sadiku kerkon qe te marre edhe 35 muajt e pensionit qe per motive burokratike askush nuk i jep nje pergjigje nese do ti marre ndonjehere.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …