SHKODRA E PERFSHIRE NGA DEBORA

Reshjet e debores nuk kanë pushuar që tre ditë në Shkodër, e ndërsa e gjithë zona është mbuluar nga tepti I bardhë.

Nga Mali I Taraboshit shihet qartë I e gjithë zona, ndërsa reshjet në orët e paradrkeës nuk kanë pushuar. Peshkatarët e zonës së Shirokë Zogaj kanë ankoruar varkat e tyre, ngricat dhe reshjet e dëborës I kanë mbajtur larg peshkimit.

Shpendët janë ato të cilët vijojn të qetë dhe pa asnjë shqetësim ekspolorimin e Liqenit të Shkodrës, ndërsa varkat e Peshkatarëve qëndrojn në breg, pasi edhe rrjetat janë ngrire.

Lexoni dhe kete

RENDOHET SITUATA NE ZONAT E PERMBYTURA TE NENSHKODRES

Në territorin e Bashkisë Shkodër vazhdojnë reshjet e shiut. Si rrjedhojë, situata e përmbytjeve vazhdon të …