“SHKODRA E SHEKULLIT TE RI”

Punonjësit e Bashkisë Shkodër të ndërmarrjeve të varësisë kanë dal që në orët e para të mëngjesit duke shpërndarë krip nëpër rruget e qytetit për të bërë shkrirjen e dëborës. Një grup I këtyre punonjësve nga rimorkioja e një fuoristrade kripen e planifikuar për ta shpërndarë nëpër rrugët e qytetit e shpërndanin me duar dhe jo me lopata.

Kushtet skandaloze të punës ku mungojnë borëpastrueset e ndërsa kripa shpërndahet me duar nga punonjësit. E ndërsa dëbora vazhdon të bie në Shkodër, punonjësëve u duhen lopata dhe doreza për të shpërndarë kripen.

Lexoni dhe kete

POLICIA: PELEGRINAZHI NE KISHEN E “SHNA NDOUT” KA KALUAR PA INCIDENTE

Pelegrinazhi i 12 dhe 13 qershorit në kishen e “Shna Ndout” në Laç ka kaluar …