Tuesday , 16 August 2022

SHKODRA MIRËPRET KAMPIONATIN E BOKSIT U-14

Për dy ditë me rradhë në Shkodër është zhvilluar kampionati kombëtar i 13 dhe 14 vjeçarëve në sportin e boksit.

Në ringun e “Qazim Dervishit” ajo që ka rënë në sy ka qenë pjesmarrja e madhe e sportistëve nga të gjithë ekipet e vendit. Për presidentin e Federatës Shqiptare të Boksit Florend Kalivopulli kjo është diçka e jashtëzakonshme dhe një garanci për të ardhmen e këtij sporti…

Sa i takon ndeshjeve, për ekipin e Vllaznisë një figurë shumë të mirë në këtë kampionat kanë bërë sportistët Ajdin Loshi, Jurgen Lazri dhe Brendon Bushati të cilët treguan se shumë shpejt do të kenë një karrierë të suksesshme në boks.

Lexoni dhe kete

VLLAZNIA, STËRVITJE DISA DITORE NË POGRADEC

Vllaznia do të jetë pushim deri të martën. Trajneri Josa ka vendosur t’i lërë edhe …