Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

SHKODRA NË DITËN E TRETË PA RASTE POZITIVE ME COVID-19

Shkodra ka kaluar edhe ditën e tretë radhazi pa raste të reja me Covid-19. Gjithsesi, rastet e shumta që po regjistrohen në Tiranë bëjnë që frika të jetë e pranishme edhe në zonat e tjera.

Tv Rozafa pyeti qytetarë shkodranë se a është virusi drejt fundit dhe ato dhanë mendime të ndryshme. Ndërkohë, bëjnë apel për kujdes.

Gjithsesi, për qytetarët, Shkodra duhet të kalojë në zonë të gjelbërt.

Lexoni dhe kete

PROTESTË E BANORËVE TË FSHATIT HOT I RI

Banoret e fshatit Hot i Ri te Shkodres kane bllokuar per rreth 20 minuta aksin …