Breaking News

SHKODRA, NË QETËSI DHE IZOLIM

Në Shkodër ka qetësi. Qytetarët janë të gjithë në shtëpitë e tyre. Asnjë biznes i hapur dhe asnjë lëvizje në rrugët e qytetit të Shkodrës, me përjashtim të forcave të policisë dhe ushtrisë.

Kësisoj, askush nuk ka dalë nga shtëpia duke zbatuar urdhrin për izolim total gjatë kësaj të dielë.

Ky izolim ka nisur që prej mesditës të së shtunës dhe do zgjasë deri mëngjesin e së hënës në ora 5, ku shpresohet që qytetarët të mos dalin përsëri të gjithë në rrugët e qytetit, pasi kështu mund të zhvlerësojnë izolimin e kësaj të dielë.

Lexoni dhe kete

BASHA, TAKIM ME PUNONJËS TË FASONERIVE

Kryedemokrati Lulzim Basha zhvilloi këtë të enjte një takim me punonjës së fasonerive në Fushë …