Wednesday , 30 September 2020

“SHKODRA NE VITET E DIKTATURES, 1945 – 1953”

Këshilli i Qarkut Shkodër ka organizuar këtë të enjte një konferencë me temë: “Shkodra në vitet e vendosjes së diktaturës komuniste, 1945 – 1953”. Të ftuarit diskutuan rreth regjimit të asaj kohe dhë dëmet që i solli vendit tonë, ndërkohë i pranishëm ishte edhe ish-presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani.

Konferenca zhvillohej për të hedhur dritë mbi ngjarjet e hidhura të komunizmit në vitet 1945 – 1953. Të pranishëm ishin shumë personalitete, deputetë, kryetarë të bashkive, klerik dhe zyrtarë të ndryshëm.

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …