Saturday , 20 April 2019

“SHKODRA NUK MUND TE LEJOJE KETE MODEL QEVERISJE”

Shkodra nuk mund të lejojë ketë model qeverisje dhe shteti ka rënë. Kështu shprehet kryetari i Partisë Demokratike dega Shkodër, Xhevdet Amuli, teksa doli në një deklaratë për mediat, duke ftuar qytetarët ti bashkohen protestës së opozitës me 13 prill në Tiranë.

Të marrim pjesë për të treguar bashkimin tonë dhe deshirën për ndryshim shtoi Amuli.

Nisja e protestuesve nga Bashkia Shkodër do të bëhet ashtu si herët e tjera, por këtë herë në ora 14:30.

Lexoni dhe kete

ULQINAKU: TE PROTESTOJME PER TE OFRUAR ZGJIDHJE PER SHQIPTARET

Përveç deklaratës së Partisë Demokratike dega Shkodër, edhe ish-deputetja e PD Izmira Ulqinaku bëri thirrje …