Sunday , 8 December 2019

SHKODRA PA TRANSPORT URBAN

Ne diten kur keshilli bashkiak Shkoder po diskutonte miratimin e buxhetit Shkodra nuk ka patur transport urban. Kjo pasi menaxheri i ketij sherbimi ka vendosur pezullimin e ketij sherbimi. Kerkesat vijone te jete te njejta, rritja e cmimit, rritja e aboneve, shlyerja e borxhit. Nese bashkia do te vijoje te mos marre parasysh kerkesat e tyre atehere Shkodra nuk do te kete transport urban thote Dervishi.

Po ashtu edhe drejtuesit e ketyre mjeteve vijojne te mos marrin pagat prej pothuajse 4 muajsh

Me heret transporti urban zhvilloi nje greve 2 oreshe ndersa kete te enjte ky transport nuk u ofrua per qytetaret duke penguar ne kete menyre se tepermi levizjen si te studenteve ashtu edhe te puntoreve.

Lexoni dhe kete

NXENESIT E AKOMODUAR NE SHENGJIN NISIN SHKOLLEN

Në shkollën 9-vjeçare “At Zef Pllumi” në Shëngjin numri i nxënësve është dyfishuar. Fëmijet e …