Breaking News

SHKODRA PA UJË TE PIJSHEM, OSHEE MOHON DEFEKTIN

Pasditen e se enjtes qyteti i Shkodres ka qene pa uje te pijshem. Sipas burimeve nga ndermarrja e ujesjelles-kanalizimeve kjo ka ardhur si shkak i nje defekti te operatorit te energjise elektrike. Por oshee e kundershton kete, teksa thote se  nuk ka qene aspak defekt i  saj, por i nje firme qe punon per ndermarrjen e ujejellesit, e cila per shkak te punimeve ka sjelle deme ne rrjetin elektrik. Per kete oshee ka nderhyre ne menyre urgjente ne riparim.

Po ashtu ne nje komunikim telefonik me perfaqesues nga oshee rajoni Shkoder, behet me dije se firmes se punimeve do i faturohet demi per defektin e shkaktuar. Perballe ketij fakti oshee ben thirrje qe firmat kontraktuese te jene me te pergjegjshme ne punen qe kryejne. Ndersa kete te premte ka patur edhe 2 defekte te tjera, ku nje transformator ne lagjen Rus ka pesuar defekt.

Nga ana tjeter Ndermarrja e ujesjelles-kanalizimeve e kontaktuar per nje sqarim zyrtar, nuk ka denjuar te jape nje prononcim per mediat.

Lexoni dhe kete

VELIPOJA E PREFERUARA E KOSOVAREVE

Ka një ndryshim në plazhin e Velipojës nga viti i kaluar sa i përketë cilësisë …