SHKODRA RRETH 8 ORE PA ENERGJI ELEKTRIKE

Shkodra pergjate gjithe paradites ka qene ne erresire.

Shkak sipas shefit te sektorit teknik Gjon Bala eshte bere nje kabine private e cila ndodhet ne afresi te drejtorise se transportit rrugor.

Per kete Bala kerkon bashkepunimin e personave qe kane kabina private qe ti kalojne nen pronesi te OSHEE, pasi nderhyrja eshte me e lehte.

Qe ne oren 9 te mengjesit e deri ne oren 15:30 minuta Shkodra ka qene ne erresire. Rreth ores 13:00 energjia eshte rikthyer ne lagjet e qytetit, ndersa pjesa e pedonales ka patur nje tjeter defect dytesor. Mungesa e energjise ka penalizuar cdo lloj sherbimi ne institucione kete te marte.

Lexoni dhe kete

LEZHE, OSHEE INVESTIME NE NJESITE BLINISHT E KALLMET

Fshatrat e njesive Administrative Blinisht dhe Kallmet, në Lezhë nuk do të keneë më probleme, …