Wednesday , 18 September 2019

“SHKODRA SOUND”, STARTOJNË KONCERTET E “SHKODRA JAZZ FESTIVAL”

“Shkodra Sound” titullohej koncerti hapës i edicionit të 10-të të festivalit “Shkodra Jazz Festival” në qytetin e Shkodrës. Një koncert, i cili u realizua nga studentët e Rrok Academy, me muzikë jazz, klasike, dhe për herë të parë këtë vit dega fizarmonike klasike dhe ballkanike.

Koncerti u filmua i plotë nga Tv Rozafa, që u ndoq me interes edhe nga qytetarët shkodranë.

Në ditët në vijim do organizohen të tjera aktivitete me supriza të tjera. Edicioni i 10-të i “Shkodra Jazz Festival” do të zgjasë deri me 1 shtator, edhe 7 me koncerte të tjera.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …