SHKODRANËT NUK TREMBEN NGA KORONAVIRUSI

Në një ditë të bukur pushimi me diell, qytetarët shkodranë nuk mund ti ndalonte as koronavirusi për të bërë një xhiro në pedonalen e Molos. Të pa frikësuar, qytetarë të shumtë lëvizin në pedonale, disa me maska e të tjerë pa maska. E natyrisht nuk mund të mungojë as bicikleta…

E për këtë qytetarët nuk duken aspak të frikësuar nga koronavirusi…

Fatmirësisht deri tani, Shkodra nuk ka asnjë rast të prekur me Koronavirus.

Lexoni dhe kete

USHQIME TË SKADUARA DHE TË PASIGURTA PËR KONSUM, AKU ASGJËSON RRETH 24 TON PRODUKTE

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë 24 orëve të fundit 330 inspektime dhe …