Wednesday , 26 June 2019

SHKODRANET, PERSERI NE MBESHTETJE TE PROTESTES SE OPOZITES

Edhe këtë të enjte, një grup protestuesisht janë nisur nga qyteti i Shkodrës në mbështetje të protestës së opozitës, e organizua në Tiranë. Për kryetarin e Partisë Demokratike dega Shkodër, Xhevdet Amuli kjo është një rrugë pa kthim, pasi protestat do të vijojnë deri në krjimin e qeverisë së re për zhvillimin e zgjedhjeve të lira. Nëse nuk ka qeveri teknike protestat nuk do ndalen dhe Shkodra vijon të jetë në ballë të protestave theksoi Amuli.

Sipas drejtuesve të PD Shkodër, edhe këtë herë pjesëmarrja e protestuesve ka qenë e kënaqshme.

Lexoni dhe kete

KiE ANULON DELEGACIONIN PËR VËZHGIMIN E ZGJEDHJEVE TË 30 QERSHORIT

Një prej institucioneve të angazhuara për monitorimin e zgjedhjeve në Shqipëri ka vendosur të tërhiqet …