Saturday , 20 January 2018
Breaking News

SHKODRES I SHTOHET ZYRA PER MBROJTJEN E TE DREJTAVE TE NJERIUT

Tashme qyteti i Shkodres do te kete komisionerin dhe ne te njejten kohe edhe zyren per mbrojtjen e te drejtave te njeriut dhe anti-diskriminimit. Nje gje e tille arrihet fale projektit te perbashket Bashkim Europian – Keshill i Europës. Ky program pritet te kontribuoje per nje mbrojtje me te mire te drejtave te njeriut dhe per ndalimin e diskriminimit ne Shqiperi.

Me ane te kesaj zyre pritet te rritet ndergjegjesimi i publikut te gjere dhe i grupeve te synuara mbi aspektet kryesore te politikes se anti-diskriminimit.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR DHE BANKA BOTËRORE, BASHKËPUNIM PËR RRUGEN E THETHIT

Më në fund, zona turistike e Thethit do të njohë ndërhyrje nga Bashkia Shkodër. Kjo …