Wednesday , 2 December 2020

SHKOLLA 3 DHJETORI FESTON ME FEMIJET

Ne kuader te dites nderkombetare te personave me aftesi ndryshe edhe shkolla 3 dhjetori I eshte bashkuar festes. Drejtoresha Vjollca Jahja tha se brenda pak diteve pritet edhe inagurimi I kesaj shkolle me parametra Europian.Per minuta te tera kane qene vete femijet te cilet kane interpretuar, kenge valle dhe pjese te tjera teatrale duke deshmuar se keta femije jane si gjithe te tjeret dhe gezojne po ashtu talente ne shume fusha. Ndersa edhe ne kete 3 dhjetor apeli vijon te jete per strukturat shteterore qe te bejne me shume drejt ketyre femijeve jo vetem per permiresimin e tyre te jeteses por edhe drejt nje integrimi te pershtatshem

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …