Thursday , 21 February 2019

SHKOLLA 9 VJEÇARE HOT I RI NE SHKODER

Kryetarja e Bashkisë së Shkodër Voltana Ademi ka inspektuar punimet që po bëhën në Shkollën 9 vjecare “ Dede Gjon Luli” në fshatin Hot I Ri të Bashkisë Shkodër. Ademi u shpreh se ky ka përmirësuar gjëndjen në këtë shkollë

Ademi shtoi se sa I përket ngrohjes në shkolla këtë vid do invetohet në tre shkolla për sistemin e kaldajës.

Shkolla 9 vjecare “ Dede Gjon Luli” në fshatin Hot I Ri falë angazhimit të drejtorisë së shkollës kanë bërë të mundur kryerjen e investimit në sistemimin e oborrit të saj falë fondeve të donatorëve të huaj si dhe në sistemimin e sigurisë. Investimi nga Bashkia e Shkodrës po bëhët në vendosjen e dyerve të klasave,  suvatime, në rrjetin elektrik si dhe në sistemimin e banjove të kësaj shkolle.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …