Friday , 19 January 2018

SHKOLLA 9-VJEÇARE NE SHTOJ I RI NUK PLOTESON KUSHTET MINIMALE PER MESIM

Pa uje te pijshem, me dritare te thyer dhe banjo te amortizuara. Ne nje gjendje te tille ndodhet shkolla 9-vjecare “Osman Dhampiraj” ne fshatin Shtoj i Ri te qytetit te Shkodres. Vete drejtoresha e kesaj shkolle, Saime Agrepi, ben te ditur per Tv Rozafa kushtet e veshtira ne te cilen ndodhet kjo shkolle.

Me tej, ajo shton se i eshte bere kerkese Drejtorise Arsimore Rajonale Shkoder dhe Njesise Administrative Rrethina, por akoma nuk ka pasur nje zgjidhje, nderkohe qe thekson se mesimi do te zhvillohet rregullisht.

Nje situate e tille eshte prezente prej vitesh ne kete shkolle ne te cilen studiojne rreth193 nxenes, ndersa kerkohet edhe nje roje dhe pastruese per kete shkolle.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …