Friday , 22 November 2019

SHKOLLA “ ARBEN BROCI” NE GJENDJE TE AMORTIZUAR

Edhe pse i eshte bere shume promocion arsimit profesional, kushtet e ketyre godinave jane ne gjendje te rënduar, pothuajse totalisht të amortizuara. Ne shkollen “ Arben Broci” jane rregjistrua mbi 240 nxenes por ka problem me ambjentet ku zhvillohen oret e mesimit, kete e pohon dhe drejtori i kesaj shkolle Lazer Kodra në një intervistë për televizionin Rozafa.

Sinkro….. Lazer KODRA Drejtor Shkolla Industriale “Arben Broci”

Kati i 3 i kesaj godine ka disa klasa te bllokuara si pasoje e mosnderhyrjes së organeve kompetente ndërsa ne disa klasa te tjera zhvillohet mësim edhe pse rrezikohet jeta e nxenesve cdo dite. Nderkohe godina tjeter e kësaj shkolle e cila eshte ndertuar prane shkolles ekzistuese “Arben Broci” akoma nuk eshte marrë në dorezim nga ana e bashkisë, pasi shkolla ka një sërë problemesh.

Lexoni dhe kete

PROMOVOHET NUMRI 200 I GAZETĂ‹S “UDHA ISLAME”

NĂ« kuadĂ«r tĂ« pĂ«rkujtimit tĂ« 16 nĂ«ntorit 1990, Myftinia ShkodĂ«r organizoi promovimin e numrit 200 …